Nuorten Escape-room seikkailu

Nuorten Escape room-seikkailu Helsingissä 6.4.2019

Kuuloliiton Uudenmaan kuulopiiri järjesti alueensa nuorille hauskan Escape room-seikkailun, jossa osallistujat pääsivät pelaamaan kahdessa erilaisessa pakohuonepelissä. Tapahtumaan osallistui yhteensä 10 nuorta.

Mikä on Escape room?

Escape room on tosielämässä tapahtuva pakohuonepeli, jossa osallistujilla on tunti aikaa ratkaista huoneessa olevat pulmat ja arvoitukset päästäkseen huoneesta ulos. Eri teemoin sisustetuissa huoneissa on erilaisia tehtäviä, jotka ratkotaan yhdessä ryhmän kanssa.

Pelit järjestettiin Helsingin Herttoniemessä sijaitsevassa Escape room Running Rabbit:issä. Perille saavuttuamme jakaannuimme kahteen ryhmään. Toiset pääsivät selvittämään pelottavaa murhamysteeriä ja toiset jännittävää Egyptin arvoitusta. Kun olimme kaikki selvinneet ulos huoneista, menimme yhdessä syömään keskustassa sijaitsevaan Grande Grill-ravintolaan, jossa Uudenmaan piiri tarjosi osallistujille virvoitusjuomat.

Nuoret olivat todella tyytyväisiä tapahtumaan, ja toivoivat myös jatkossa samanlaisia tapahtumia. Oli kiva päästä tapaamaan uusia ja vanhoja kuulokavereita ja vaihtamaan kuulumisia kivan tekemisen ohella.

Kiitoksia Uudenmaan piiri!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.