Kuuloliiton nuorten parissa työskentelevät toimihenkilöt

Hei!

Mie olen Viivi Kilpeläinen ja toimin Kuuloliitossa Uudenmaan piirin aluetyöntekijänä. Työskentelen paljon myös Kuuloliiton lasten ja nuorten toiminnan parissa. Minuun voitte törmätä kesän leireillä, Nuorisotoimikunnan tapahtumissa sekä Uudenmaan piirin alueen lasten ja nuorten tapahtumissa.

Olen 24-vuotias ja itsekin huonokuuloinen. Alun perin olen kotoisin Rovaniemeltä, mutta nykyään olen asunut Helsingissä jo 4 vuotta. Harrastuksiini kuuluu salibandy ja viulun soitto. Olen myös Satakieliohjelman koulutettu vertaistukihenkilö. Moikataan kun tavataan!

Hauska fakta: Työskentelin ennen Kuuloliittoa Linnanmäellä, missä ohjasin huvilaitteita.

Hola!

Olen Paula Hesso ja toimin Kuuloliitossa Uudenmaan piirin aluetyöntekijänä. Vastaan myös Kuuloautokierroksesta. Toimin pääsääntöisten työtehtävieni ohella myös Nuorisotoimikunnan apulaisena.

Olen työskennellyt liitossa nyt 3 vuotta ja olen tykännyt kovasti. Työtehtävieni kautta olen päässyt näkemään paljon erilaisia puolia Kuuloliiton toiminnasta sekä alueellisesti että valtakunnallisesti. Vapaa-ajallani leikin kissani Muusan kanssa ja soittelen pianoa.

Hauska fakta: Puhun sujuvaa espanjaa. Asi que si quieres aprender español, ven a saludarme.

Morjensta!

Olen Taneli Ojala, Kuuloliiton Nuorisosihteeri. Harrastuksiini kuuluvat lukeminen, punttien kolluuttelu, liikunta mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman monipuolisesti. Tämän lisäksi myös pidän luonnossa kulkemisesta (vähänkö klisee😂), purjehtimisesta, ruuanlaitosta…Työni huonokuuloisten lasten ja nuorten parissa tarjoaa minulle jatkuvasti uusia haasteita ja mahdollisuuksia. Parasta työssäni on pienet oivalluksen ja onnistumisen hetket, mitä erityisesti lapset saavat vertaistoiminnan parissa.
Hauska fakta: Puhun sujuvaa Oulua, mutta mielenkiintoisena projektina tällä hetkellä viittomakielen kurssi.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.