Uusi Nuorisotoimikunta valittu!

Nuorisotoimikunnassa jatkavat viime kaudelta Marika Rajala, Johannes Laine, Helmi Viljanmaa, Siiri Helminen ja Vilma Forsell. Uusina toimikuntaan tulivat valituiksi Fanni ja Maiju. Lue alta heidän esittelyt!

Morjens! Olen 18-vuotias tyttö Kainuusta. Opiskelen autoalaa kaksoistutkintona, valmistun siis ajoneuvoasentajaksi ja ylioppilaaksi. Minulle tapahtui äkillinen kuulonalenema oikeaan korvaan 17-vuotiaana. Ensiksi minulla alkoi tinnittämään, jonka jälkeen kuulo heikkeni. Tinnitus jatkuu edelleen, mutta sen kanssa pystyy elämään. Minulla on käytössä oikeassa korvassa Phonak Bolero V90-SP kuulokoje, värinä punainen, koska kerran semmonen on niin saa sitten näkyäkkin! Lisäksi siinä on kohinaohjelma, eli kohina kuuluu kojeesta, joten se vie huomion pois omasta tinnituksesta, suosittelen tinnituksesta kärsiville! Apuvälineenä käytän Roger Pen – mikrofonia. Kuulon heikkeneminen ei ole vaikuttanut vauhdikkaaseen elämääni, sillä minulla on yleensä monta rautaa tulessa, esimerkiksi kaiken näköisen vapaaehtoistoiminnan kautta! 
-Fanni Heikkinen

Hei! Olen Maiju, 26-vuotias huonokuuloinen äiti keväällä 5-vuotta täyttävälle tytölle. Olen valmistunut peruskoulun jälkeen ammattikoulusta leipuri-kondiittoriksi, mutta se jäi enemmän harrastuksekseni sillä mielenkiintoni siirtyi enemmän lasten parissa työskentelyyn. Minulla on synnynnäinen keskivaikea kuulovamma ja käytän molemmissa korvissa kuulokojeita. Olen ollut Kuuloliiton toiminnassa mukana pienestä pitäen. Leireillä olen ollut sekä leiriläisenä että ohjaajana. Leireiltä ja tapahtumista olen saanut paljon vertaistukea sekä tutustunut uusiin ihmisiin, joista olen saanut elinikäisiä ystäviä sekä löytänyt parhaan ystävän. Nuton toiminnassa olen ollut mukana siitä lähtien kun ikää on riittänyt.
-Maiju Walden

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.