Helsingin Kuuloyhdistys järjestää

Prison Island-seikkailu nuorille 18-30 -vuotiaille
Aika
03.04.2020
18:00 – 21:00

Paikka: Salmisaaren liikuntakeskus
Tule mukaan Prison Island-seikkailuun 3.4.2020 klo 18-21 Salmisaaren liikuntakeskuksessa, osoitteessa Energiakatu 3, 00180 Helsinki. Prison Island on vankilaympäristöön sijoittuva seikkailu, jossa ratkotaan tiimityöskentelyn avulla nokkeluutta ja ketteryyttä vaativia haasteita.

Mukaan pääsee 24 ennakkoon ilmoittautunutta. Tapahtuma toteutuu, kun vähintään 10 henkilöä ilmoittautuu. Tapahtuma on avoin kaikille ikäryhmään kuuluville huonokuuloisille! Seikkailun jälkeen jälkipelit kabinetissa, jossa tarjolla limua ja pientä purtavaa. Omat juomat ja purtavat sallittuja. Tulethan paikalle ajoissa, viimeistään klo 17.45. Sitovat ilmoittautumiset 13.3. mennessä, lisätiedot ville.myllymaki@helky.fi / 045-1232624. Tapahtuma järjestetään Kuulon Tuki ry:n avustuksella.

Ilmoittaudu täältä: http://helky.fi/tapahtumat/kategoriat/lapsetnuoret/

Kim Wist viihdyttää – luvassa huikeaa lähitaikuutta ja show!


Aika
25.09.2020
18:00 – 21:00

Paikka: Helkan tupa
Showtime kello 18. Tule siis ajoissa!


Tarjolla virvokkeita ja naposteltavaa.
Illan show on kuuloesteetön ja se on tarkoitettu kaikille huonokuuloisille 18-30 -vuotiaille nuorille. Tapahtuma järjestetään Kuulon Tuki ry:n avustuksella.
Taikuri Kim Wist esittää hauskan ja vauhdikkaan Stand Up taikashown. Kyseinen esitys on erittäin humoristinen sekä interaktiivinen showpaketti, joka varmasti saa kaikki hyvälle tuulelle. Verbaaliakrobatiaa ja huumoria hyvällä maulla yhdistettynä taitavaan ja ihmeelliseen taikuuteen.
Kim Wist on toiminut jo 25 vuotta ammattitaikurina ja hän on yksi Suomen kysytyimpiä artisteja. Kim on esiintynyt ympäri maata kaikissa mahdollisissa paikoissa; TV:ssä, laivoilla, sadoissa yritys ja yksityisjuhlissa, eduskunnassa, presidentille ym. Joten odotettavissa on erittäin laadukas, hauska sekä paljon ihmetystä herättävä ohjelmanumero!
Vapaa pääsy.
Tiedustelut: mari.myllymaki@helky.fi

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.