Nuorten aikuisten mökkireissu Serenaan 16.-17.11.2021

Saavuimme kymmenen aikoihin ja aloittelimme päivää kokoustamalla Nuton toimikunnan kanssa tulevista tapahtumista ja muista loppuvuoden suunnitelmista. Piakoin kokouksen jälkeen alkoikin jo saapua porukkaa paikan päälle ja lähdimme ohjaamaan autolla tulijoita oikeaan paikkaan hieman hämmentävästi suunnitellulla Serenan pihalla. Kun kaikki alkoivat olla paikalla, kävimme yhdessä läpi lyhyen tutustumiskierroksen. Paikalla oli monia tuttuja mutta myös muutamia itselleni täysin vieraita kasvoja, joihin pääsin viikonlopun aikana tutustumaan! 

Esittelyjen jälkeen pääsimmekin heti aloittamaan toiminnalla: lähdimme suorittamaan Serenan kaksi-osaista seikkailurataa, jossa pääsimme kapuamaan kalliolta alas köysien varassa ja laskemaan jopa yli 40 kilometria tunnissa kulkevalla köysiradalla. Köysiradan vauhti oli todella päätähuimaava, mutta mieluisa kokemus! Kalliolta laskeutumisrata puolestaan oli niinkin pelottavaa etten ensimmäisellä kerralla uskaltautunut kielekkeen reunan yli, mutta päätin lopulta rohkaistua ja suorittaa radan kunnialla läpi, vaikkakin jalat tutisten.Kiipeilyjen ja vauhdin jälkeen kävimme syömässä Serenan ravintolassa hampurilaisateriat ja lihapullat ja lähdimmekin siitä suoraan uimaan seranan vesipuistoon.

Vesipuisto oli todella iso, enkä ainakaan itse kerennyt kokeilla kaikkia sen hienouksia, mutta hauskaa oli! Laskin muutaman vauhdikkaan vesiliukumäen, hengailin altaalla muiden kanssa osallistujien kanssa ja pääsin pitkästä aikaa saunomaan. Illalla siirryimme kotoutumaan mökeille ja syömään omat iltapalat. Ilta ei kuitenkaan päättynyt siihen, vaan kokoonnuimme kaikki yhteen mökkiin seurustelemaan, pelailemaan ja muutoin viettämään iltaa yhdessä oman jaksamisen mukaan. Pääsimme illan aikana pelaamaan muun muassa klassikkopeli skippoa, erilaisia pelejä perikorteilla, sekä superhauskaa keskusteluroolipeliä: Werewolfia! Ilta kului mukavasti ja todella nopeasti hyvässä seurassa!

Seuraavana söimme omaan tahtiin aamupalat. Osa toi mukanaan omat eväänsä ja osa puolestaan kävi hotellilla syömässä lähes viiden tähden aamiaisbuffetin. Tämän jälkeen aloimme siivoilemaan mökkejä ja pakkaamaan kamoja lähtöä varten. Lähdimme n. 12 aikoihin jokainen koteja kohti pääosin kimppakyydeillä ja täynnä hyviä muistoja mukavalta viikonlopulta!

Kirjoittaja: Leevi Paakkinen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.